Verhuisbedrijven overzicht

Alle verhuisbedrijven uit Nederland. Overzicht met contactgegevens van verhuizers bij u uit de regio!

Project verhuizing

Niet elke verhuizing betreft een particuliere verhuizing. Misschien is dit wel waar je aan denkt bij een verhuizing, maar ook bedrijven en instellingen zullen af en toe moeten verhuizen. Je kunt hierbij dan bijvoorbeeld denken aan kantoren, bibliotheken en onderwijsinstellingen. Hier komt best wel wat bij kijken en daarom is het fijn om met een goed en erkend verhuisbedrijf in zee te gaan.


Je verzekert jezelf er dan van dat het zo soepel en snel mogelijk zal gaan gebeuren. Omdat al deze verhuizingen net een beetje anders zijn, is het proces van de verhuizing dat ook.

Proces van een projectverhuizing

Bij een verhuizing komt er een heleboel kijken. Dit geldt voor particuliere verhuizingen, maar misschien nog wel meer voor een projectverhuizing. Je kunt je wel voorstellen dat er heel wat geregeld moet worden als je bijvoorbeeld een hele bibliotheek goed wilt gaan verhuizen. Vaak zal een projectverhuizing er dan ook ongeveer zo uitzien:


  1. Over het algemeen zal er eerst een taxateur langskomen die zal gaan kijken wat er allemaal moet gebeuren. Hierna zal er doorgaans een vrijblijvende prijsaanbieding gegeven worden.

  2. Mocht je als bedrijf akkoord gaan met dit aanbod, dan zul je daarna met een projectmanager te maken krijgen. Met de projectmanager zul je er dan vervolgens voor zorgen dat allerlei voorbereidingen goed gedaan worden en dat er een goede verhuisplanning wordt opgesteld.

  3. Vervolgens zal het vaak tijd zijn om alles in te pakken. Hiervoor moeten er natuurlijk allerlei materialen gebracht worden en moet er rekening gehouden worden met eventuele lastig vervoerbare goederen.

  4. Daarna is het tijd om alles ook echt te vervoeren. De tijd die hiervoor moet worden uitgetrokken hangt natuurlijk enorm af van de schaal van de verhuizing. Hierna zou de verhuizing in principe goed verlopen moeten zijn.

Wanneer kun je gebruik maken van een projectverhuizing?

Zoals hiervoor al gezegd is, zijn projectverhuizingen bedoeld voor een grotere verhuizing. Als je als particulier gaat verhuizen, is een projectverhuizing dan ook vaak niet helemaal waar je naar op zoek bent. Mocht je echter bijvoorbeeld een kantoor hebben en deze goed en snel willen laten verhuizen, dan is een projectverhuizing waarschijnlijk wel waar je naar op zoek bent.


Projectverhuizers weten precies hoe ze ervoor moeten zorgen dat jouw kantoor, onderwijs- of zorginstelling, bibliotheek of archief zorgvuldig en vakkundig wordt verhuisd.

Is een projectverhuizing dus iets voor jou en jouw bedrijf?

Als je al op een goede plek zit, is een projectverhuizing waarschijnlijk niet helemaal waar je naar op zoek bent. Het kan echter wel zo zijn dat een andere plek een stuk mooier is of een stuk goedkoper. Ook kan het zo zijn dat je bedrijf dusdanig is gegroeid, dat je een groter kantoor nodig hebt. Er kunnen talloze redenen genoemd worden waarom je een projectverhuizing zou willen overwegen.


Wat de reden ook is, het kan prettig zijn om te weten dat je dus altijd bij een verhuisbedrijf terecht kan voor een projectverhuizing. Dit kan jou een hele hoop stress schelen en zorgt ervoor dat alles goed en zonder schade overgebracht zal worden naar je nieuwe pand.