Verhuisbedrijven vergelijken

Vergelijken van verhuizers bij jou in de buurt.
Bedrijfsgegevens onjuist?

Kemachara Transport B.V.

Bedrijfsgegevens

67246362
Johan Huizingalaan 763
1066VH Amsterdam

Contactgegevens

085 060 4400

Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Reviews


Gemiddelde uit 15 reviews

03-07-2021 Janine B dk

Fiets besteld bij fietsenwinkel.nl. Ik kreeg een mail dat de vervoerder binnen 2 werkdagen zou bellen om een afspraak te maken voor de levering. Ik gebeld naar de vervoerder omdat ik niet gebeld kan worden vanwege een operatie, of dit een paar dagen later kan, dit was geen probleem. Word mijn vrouw op de dag van operatie gebeld dat ze voor de deur staan met de fiets, of we nu even naar huis willen komen. De vervoerder wilde ook niet even een paar straten verderop de fiets bij mijn zusje leveren. Zusje is uiteindelijk naar mijn huis gekomen, staat de fiets voor de deur met de bon er nog aan. Fietsenwinkel.nl heeft excuses aangeboden, maar dit vervoersbedrijf verdient niet eens 1 ster. Wil niet meedenken terwijl zij zijn vergeten te noteren dat ik op deze dag niet kan, terwijl aan de telefoon nog werd vermeld dat dat geen probleem was. En als je dan een nieuwe fiets voor de deur zet, doe dan in ieder geval de bon in de brievenbus.


24-11-2020 Big Ted

Wij verkopen grote teddyberen en de bezorging daarvan was voor ons altijd een probleem. Of de prijs was heel hoog of er was slechte bezorging bij de klant. Totdat we met Kemachara in contact kwamen, het voelde meteen goed. Onze beren worden nu TOP bezorgd, met de hoogste zorg en toewijding, wat precies bij ons merk past. Kemachara is klantgericht en de communicatie verloopt perfect. Onze klanten zijn blij als er een vriendelijke bezorger voor de deur staat en dat is écht de kers op de taart. Ik zeg; een echte aanrader!


25-11-2020 Sanne Schrijft

Als iemand me heel blij maakt dat laat ik dat graag weten. Dus bij deze.... Mijn fiets heb ik besteld bij Fietsenwinkel.nl en de fiets werd afgeleverd door dit bedrijf. Helemaal super, heel erg blij mee. Een aardige bezorger aan de deur, mijn stuur werd nog even rechtgezet én mijn zadel op maat gemonteerd. Nogmaals dank voor de prettige service.


26-11-2020 Djeffrey Van Hoof

Het bedrijf maakt beloftes die ze niet nakomen terwijl ze zelf hier mee te koop lopen. Als je navraag doet,wordt je als een hond behandeld en moet je maar uitzoeken wanneer dat je je pakket ontvangt. Hier is de klant in ieder geval geen koning!!


09-10-2021 Chantal Farla

Top bedrijf!!!!