Verhuisbedrijven vergelijken

Vergelijken van verhuizers bij jou in de buurt.
Bedrijfsgegevens onjuist?

Basic Job

Bedrijfsgegevens

62640887
Ottho Heldringstraat 326
1066BA Amsterdam

Contactgegevens

06 15460576

Openingstijden

Geen openingstijden beschikbaar.

Reviews


Gemiddelde uit 10 reviews

29-01-2020 Sander van der Schans

Hele goede samenwerking gehad, echte vakman! Bedankt yournesse!


12-10-2022 shicheng qi

Ik had een perfecte ervaring met een basisbaan. Ze hebben heel goed werk geleverd bij het renoveren van mijn huis. Ze zorgen voor veel kleine details. Younesse is een erg aardige vent die je helpt om geld te besparen op materialen. Ze bieden een zeer goede en redelijke prijs in vergelijking met anderen. Ik zal ze in de toekomst zeker weer inhuren als ik nog wat wil verbouwen.


12-10-2022 puneet kedia

Het team van Basic Job heeft onlangs verbouwingen in ons huis uitgevoerd en de kwaliteit van het werk was zeer goed. Younis is een zeer professionele aannemer die oog heeft voor details, erg goed is in het communiceren en managen van verwachtingen. Hij geeft je een eerlijke mening en nog belangrijker: hij komt niet voor verrassingen te staan ​​nadat het werk is begonnen. Hij heeft ons zeer snel de offerte bezorgd en het werk binnen de afgesproken tijd geleverd zoals gecommuniceerd. We zijn erg blij met het resultaat en kunnen je aanraden om gebruik te maken van hun diensten.


12-10-2022 Ashutosh Singh

5 sterren. Yous en zijn team zijn erg responsief - het leveren van hoogwaardige diensten tegen een goede prijs. We hebben ze meerdere keren voor verschillende diensten gebruikt en zijn altijd erg blij geweest met hun werk. Fijne groep mensen met wie je zeker kunt zijn van goed werk en geen gedoe. Sterk aanbevolen.


01-11-2022 garima gupta

We hebben een geweldige ervaring gehad met Basic Job, ze zijn zeer professioneel en leveren op tijd. Zeer ervaren mensen met een vriendelijke houding, gemakkelijk om mee te werken en goede ideeën te geven voor alle soorten renovatiewerkzaamheden, reparatiewerkzaamheden enz.