Verhuisbedrijven vergelijken

Vergelijken van verhuizers bij jou in de buurt.
Bedrijfsgegevens onjuist?

WHITE VAN MAN

Bedrijfsgegevens

68024878
Johan Huizingalaan 237
1066AN Amsterdam

Contactgegevens

06 23882184

Openingstijden

Geen openingstijden beschikbaar.

Reviews


Gemiddelde uit 19 reviews

12-06-2017 Delene Engelbrecht

Zeer tevreden. Punctueel en efficiënt. Verhuizing was binnen 90 minuten gepiept.


11-02-2022 Ramona C

beveel hun service aan. Ik had twee jongens die hielpen, zowel professioneel, respectvol als grappig. Maakte het hele stressvolle bewegende deel een miljoen keer beter. Ze hielpen met laden en lossen (van opslag naar mijn nieuwe plek). Prijs was redelijk en mijn spullen werden met zorg behandeld. Bedankt "White Van Man".


12-08-2020 Aya Shaaban

Ik heb een hele positieve ervaring gehad met het verhuizen van een paar items tussen verschillende huizen in Amsterdam. Snelle reactie op e-mails, duidelijke communicatie en zeer punctueel. Lee is een genot om mee te praten en is super coöperatief en begripvol. Ik kan White Van Man vol vertrouwen aanbevelen!


25-02-2014 Arlene Roche

Ik heb White Van Man gebruikt om van Nederland naar Ierland te verhuizen en kan ze zeer aanbevelen. Service van offerteaanvraag tot voltooide klus was uitzonderlijk. Zeer persoonlijke service. Goede communicatie, snelle reactie op e-mails. Zeer concurrerende prijsstelling betekent een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor mensen die voor hun eigen verhuizingen betalen en al onze wereldse bezittingen zijn in perfecte staat aangekomen. Heel erg bedankt jongens!!!


07-12-2020 Doug Wightman

We zijn verhuisd van Amstelveen naar Haarlem en Lee was enorm behulpzaam. Hij was op tijd en communicatief. Het busje op de website is het busje dat hij gebruikte. We zouden zijn service opnieuw aanbevelen en gebruiken.