Verhuisbedrijven vergelijken

Vergelijken van verhuizers bij jou in de buurt.
Bedrijfsgegevens onjuist?

Addink Distributie B.V.

Bedrijfsgegevens

08051239
Doggersbank 2
7202CT Zutphen

Contactgegevens

0575 542 828

Openingstijden

Geen openingstijden beschikbaar.

Reviews


Gemiddelde uit 27 reviews

16-02-2020 Peter Nieuwets

Vrijdag 14 februari alles volgens afspraak geleverd op de afgesproken tijd netjes 30 minuten van te voren gebeld. De chauffeur heeft alles met de kooi aap keurig achter in de straat gezet TOP hartelijk dank !!!!!


25-06-2021 Ron L.

Update: na een "we zoeken het uit" niks meer vernomen. Zo ga je niet met klanten om. Dikke onvoldoende voor jullie. Bij gamma op 16 mei voor 1000,00 euro aan hout besteld, zou op 10 juni geleverd worden. 10 juni: niks. Geen mail of belletje van Addink. Gamma gebeld, deze heeft Addink gebeld. Ja niet op voorraad, ze wachten maar. De dame van Gamma was niet blij. De 23ste moest het dan maar gebeuren. Dinsdag 15 juni: Addink zonder aankondiging aan de deur. Mazzel dat we thuis waren. Maar: bestelling niet compleet. Weer niks van Addink gehoord. Gamma weer gebeld, en deze jongeman heeft me keurig geholpen! Addink doet duidelijk niet aan communicatie, en heeft schijt aan de klant. Je wacht maar mooi. Totaal respectloos, Addink doet niet aan klantvriendelijkheid. Je zoekt het maar uit!


16-07-2018 Richard van Hooft

Verschrikkelijk arrogant bedrijf. Bellen op om een leverings afspraak te maken. Alleen daar heb ik geen inspraak in. Zei bepalen wanneer. Vervolgens komen ze het brengen en vergeten ze ruim 80% van de bestelling. Zo vaak gebeld over hoe op te lossen maar het is gewoon afschuiven daar. Dan is ze in vergadering, dan even buiten de deur dan even in gesprek. Ze belt zo terug... Nou niet dus. En als je dan eindelijk contact hebben zeggen ze doodleuk ja sorry zijn we vergeten, staat in het magazijn. We gaan proberen het volgende week in te plannen. Een beetje bedrijf geeft ze fout toe en zorgt dat het er dezelfde dag nog is. Achteraf bleek dat het wel geladen was maar verkeerd afgeleverd... Werkelijk waar echt een bagger bedrijf.


04-05-2018 Crypto Trader

Afspraak gemaakt voor donderdag ochtend, donderdagavond meld je dat de schuur niet is geleverd, antwoord: we zijn hem kwijt. Zou je denken uit fatsoen breng je die de volgende dag die beste mens heeft daar al een dag zitten wachten. Nee dit bedrijf heeft zo weinig fatsoen ze bellen je niet eens terug en zetten de levering een week later. Amateuristisch klantenservice Hans !!


15-03-2018 Brigitte Feller

Zojuist heeft de chauffeur ons hout afgeleverd in sittard. Top! Heeft het precies op de plek gelgd waar ik het wou hebben, beetje lastig in onze tuin maar hij deed alle moeite! Tilde het zelfs nog eens op zodat het hek dicht kon! Super service! Een aanrader!